Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/sfinxtel/itcpremiumservice.ro/_common/functions/functions.php on line 375
Despre noi

Despre noi

Despre noi

Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2014 devenind pe parcurs una dintre firmele de top in domeniul IT&C.

Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta de peste 10 ani in domeniul reparatiilor telefoanelor mobile, echipamentelor audio-video si echipamentelor IT, oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Detinem un laborator ce corespunde celor mai exigente cerinte, privind dotarea cu instrumente de reparatii si control, cat si a normelor specifice de interventii pe placi in conditii ESD. Sistemul on-line de urmarire a proceselor de interventie permite optimizarea timpilor astfel incat terminalele trec prin toate etapele intr-un timp foarte scurt si in acest fel reusim sa satisfacem pe deplin toti clientii nostri.

Asiguram interventii atat software cat si hardware pentru majoritatea modelelor de telefoane mobile si tablete: Allview, Apple, iPhone, Nokia, Samsung, Sony, Sony Ericsson, LG, HTC, BlackBerry, Motorola, Sagem etc.

Obiectivele firmei noastre sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta.

Rezultate Reparatie